Lækker wellness weekend  Unikt wellness weekend  wellness weekend, sådan skal værelset se ud  wellness weekend

 

 

Kategorier indenfor wellness weekend:

 

 

 

Billig wellness weekend
Romantisk weekend wellness

 

 

 

 

 

Wellness Weekend - De bedste steder

 

Skal I på wellness weekend og ønsker en unik oplevelse så findes der nogle helt unikke steder i Danmark både i Jylland og på Sjælland som tilbyder wellness weekend i topklasse. Der er bestemt også mulighed for en romantisk wellness weekend disse steder og kvaliteten er altid i top. Starten på en god wellness weekend starter her, finde ud af jeres ønsker og vælge så det sted som skal være rammen om jeres wellness weekend. Følgende steder anbefaler vi hvis man ønsker det bestemt indenfor en wellness weekend.

 

 

 

Fantastisk weekend på Ostseehotel Damp

Hvis du er en af de mange, som føler hverdagens stress og jag snige sig langsomt ind og som godt kunne ønske sig en kort pause fra pligter og forventninger, så er et weekendophold på Ostseehotel Damp den perfekte mulighed for dig. Oplev en fantastisk atmosfære med ultimativ hygge og afslapning sammen med den eneste ene eller blot en gruppe af gode venner eller familiemedlemmer.

 

Ostseehotel Damp ligger ved en af de flotteste kyster op til Østersøen i Slesvig-Holsten kun 75 km fra grænsen. Hotellet ligger lige ved en hyggelig lystbådshavn og er dermed kun et stenkast fra en smuk hvid sandstrand. Nede ved havet har hotellet desuden både sauna og et kreativt badelandskab i form af et indendørs panorama-havbad. Man svømmer således rundt indendørs, men de store vinduer med den utroligt idylliske udsigt skaber en hel anden slags oplevelse med fuld afslapning og ro.

 

Ostseehotel Damp tilbyder udover dette også, hvad der kaldes ’Det store saunalandskab’. Dette er et nøgenområde, hvor gæsterne på hotellet kan prøve sig med mange forskellige sauna-oplevelser lige fra det klassiske til de romerske varmluftsbade, dampbade, der skåner kroppen eller den specielle Solegrotte, der benytter havsalts-forstøvning.

 

Er du fristet og kunne du godt tænke dig at foretage en reservering, så tilbyder vi to forlængede weekendophold: vores Wellnessophold og Fire & Ice. Begge er med 2 overnatninger med fuld forplejning og afslapning til dig.

 

Klik her og læs meget mere om denne weekend

 

Wellness weekend i Jylland i topklasse

Comwell – Kellers Park i Vejle byder på helt unikke oplevelser hvis man ønsker en wellness weekend i luksus. De har absolut alt som man kan ønske sig til en wellness weekend. Selve stedet er helt unik og værelser er i absolut topklasse med blandt andet B&O på alle værelser. Deres er der en kanon udsigt som bare skal nydes med kæresten også er der pludselig tale om en romantisk wellness weekend. Når I har nydt værelset i fulde brag går turen til de unikke wellness oplevelser i form at spa, dampbad, udendørs spa, varmtvandspool og koldtvandspool. Disse spa oplevelser er helt i top og gør denne wellness weekend hel unik. Det er afslapning på meget højt plan. Som prikken over i’et på denne wellness weekend er der mulighed for gourmet mad i stor stil. Så er i på udkig efter en wellness luksus weekend er Kellers Park i Jylland nærmere bestemt Vejle bestemt et besøg værd.

 

 

Wellness weekend på Sjælland – Weekendophold udover det sædvanlige.

Skodsborg spa kombineret med en overnatning på Skodsborg Kurhotel & Spa er bestemt egnet til en wellness weekend. Skodsborg tilbyder moderne velværeoplevelser i mange forskellige varianter. Forskellige former for massage giver en wellness oplevelse som giver ny energi. Efter en wellness oplevelse er der mulighed for at tilføje deres wellness weekend er ekstra dimension i form af en kulinarisk oplevelse. Bl.a. er de kendt for deres spa frokostbuffet som er utrolig populær men også andre spa menuer fuldender en dejlig wellness weekend.

 

Wellness weekend i Sverige.

Sverige er helt fremme når det gælder wellness weekend. Rigtig mange steder har de bygget førsteklasse spa faciliteter og kan tilbyde en wellness weekend til utrolig gode priser. Her er virkelig wellness og afslapning i topklasse. Der findes utrolig mange gode steder især i syd Sverige. Derfor vil jeg anbefale at man besøge Visit Sweden da de kan give dig overblikket over de bestemt steder i Sverige når det kommer til en wellness weekend.

Er I på udkig efter en billig wellness weekend kræver det lidt tålmodighed, men overstående steder tilbyder til tider muligheden for en billig wellness weekend. Du skal bare være ude i god tid og så holde øje med deres hjemmeside. Her vil du kunne finde deres tilbud på en billig wellness weekend når de har det. 

...

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Wellness Weekend - Her skal I tage på Wellness Weekend