Wellness Ophold  mulighed Wellness Ophold  værelse Wellness Ophold  Wellness Ophold

 

 

Kategorier wellness ophold:

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

 

 

 

Wellness Ophold

 

Her på siden finder du inspiration og ideer til de bedste steder at tage på wellness ophold. Der findes rigtig mange muligheder, men nogen steder stiller sig ud når det kommer til wellness i topklasse.

 

 

Når man har bestemt sig for at tage på et wellness ophold og dermed at muligheden for at få ny energi, så er det vigtig at vælge et sted hvor kvaliteten bare er iorden. Vi kommer her på siden med vores anbefaling til nogle forskellige steder som vi mener tilbyder wellness ophold i verdensklasse. Her på siden finder du steder i hele Danmark som tilbyder wellness, spa og luksus.

Sidst på siden har vi delt det op i kategorier, således at du kan finde wellness steder i bestemte områder.


 

Hotel Birke

Hotel Birke er et fantastisk hotel, og hotellet har vundet adskillige priser for såvel deres service, som deres gourmet og kvalitet. Hotel Birke er et yderst velholdt hotel, som er meget hyggeligt og kan byde på dejlige romantiske weekender, hvor du kan tage én du har kær med og nyde en afslappende weekend.

 

Hotel Birke kan byde på et 750 km2 stort område, hvor du kan blive forkælet med alskens wellness. Her finder du til fri afbenyttelse både swimmingpool, saunaer og dampbad.

Hotel Birke har også en fantastisk dejlig billigenhed, da det er en lille stjerne, som ligger ude midt i grønne og rolige omgivelse, og det samtidig kun ligger 5-10 km fra både Østersøen og Kiels Centrum


Wellness ophold af høj klasse på Hotel Birke
På Hotel Birke kan du opleve to romantiske ophold. Du kan enten komme på romantisk weekend, som indeholder 1 overnatning med ½ pension, eller du kan tage en forlænget weekend, hvor du får 2 overnatninger med ½ pension.

 

Hvis du tager på den romantiske weekend på Hotel Birke, får du både et dobbeltværelse fra klokken 15, lån af både badekåbe og håndklæder og fri afbenyttelse af wellness faciliteterne. Du får serveret fransk champagne, og med i prisen får du en 4-retters menu på hotellets egen restaurant samt en stor morgenbuffet, denne dejlige pakke kan du få fra 930 kroner pr. person.

Den forlængede romantiske weekend tilbyder dig alle disse også goder, her får du dem bare i længere tid, og alt dette får du fra bare 1645 pr. person.
Hvis du virkelig trænger til lidt selvforkælelse, er Hotel Birke lige stedet at tage hen. .

 

Se deres gode tilbud og bestil her

Weekendopholdet.dk/Hotel/Birke/Wellness.htm

 

 

Strandhotel Glücksburg

Strandhotel Glücksburg ligger ud til den smukke Flensborg Fjord midt i et særligt smukt og fredsfyldt naturområde med små søer, enge og skove tæt omkring. Selvom Strandhotel Glücksburg ligger i et særdeles smukt naturområde, ligger det alligevel kun 3 km fra byen Glücksburg.

 

Den store hotelbygning er fra det forrige århundrede, og er i dag renoveret i en stil der i den grad er den smukke bygning værdig. Hotellet er holdt i en traditionel badehotel stil, med lyse rum der giver en fornemmelse af luft og lys.

 

Luksus og velbehag på Strandhotel Glücksburg
Hotellet råder over 45 dejlige store værelser i flere forskellige kategorier. Langt de fleste af værelserne har hel eller delvis udsigt mod fjorden, og det giver en meget behagelig og fredfyldt stemning.

 

Alle værelserne er moderne indrettet, og har allesammen eget badeværelse, hårtørrer, telefon, gratis trådløs internetforbindelse, kabel-tv, elkedel og minibar. Det er desuden ikke tilladt at ryge på nogle af værelserne.

Strandhotel Glucksburg har et lækkert wellness-område med mange luksuriøse muligheder for afslapning. Der er for eksempel sauna, dampbad, hvilerum, mulighed for at bestille massage med mere. Om aftenen er der mulighed for at få et fremragende måltid på hotellets egen restaurant.

 

Se deres gode tilbud og bestil her

Weekendopholdet.dk/Hotel/StrandhotelGlueksburg/Wellness.htm

 

 

Best Western Hotel Kolding City

På Best Western Hotel Kolding City kan du opleve en varm og hyggelig atmosfære. Man bliver mødt af personalet, som gør alt for, at man skal føle sig hjemme. Det er tydeligt og nemt at mærke, at de hos Best Western Hotel Kolding City er meget interesserede i, at deres gæster har det godt og nyder opholdet hos dem. Værelserne er hyggelige, men dermed ikke sagt at de ikke er moderne. De har fundet en fin kombination af hyggen og det moderne, som giver et godt og indbydende udtryk.

 

Bevæger man sig udenfor Best Western Hotel Kolding City, vil man kunne opleve et hav af ting. Hotellet er placeret nær en fin og charmerende legeplads, og er du villig til en lille gåtur, kan du komme til centrum af Kolding. Udover en gåafstand til Kolding centrum er hotellet beliggende i et område med massere af indkøbsmuligheder, restauranter og cafeer. Søger du derimod at opleve noget mere og måske komme ud og opleve den danske kultur, er der også noget at hente her. I området omkring Kolding ligger der blandt andet Koldinghus og Trapholt museet.

 

Best Western Hotel Kolding City ligger kun en halv time fra Legoland
Udover attraktionerne i Kolding og omegn, er der ikke mere end en halv time til Legoland. I Legoland er der både noget for voksne og børn. Alt i alt giver personalet på Best Western Hotel Kolding City, sammen med den dejlige placering, som er meget central, et fantastisk og hyggeligt ophold. Det er et moderne hotel, som har taget hyggen til sig og indbyder på et dejligt ophold. Placeret med let adgang til motorvejen mod Fyn og Sjælland er det nemt at komme til og fra for folk fra hele landet. Best Western Hotel Kolding City er helt klart et besøg værd og er centralt beliggende.

 

Se deres gode tilbud og bestil her

Weekendopholdet.dk/Hotel/KoldingCity/wellnessophold.htm

 

 

 

De bedste steder at tage på wellness ophold.

5 - stjernede Dronning Dorotheas.

 

Dette wellness ophold ligger i Kolding. Her har i muligheden for at få en virkelig lækker designerlejlighed. Her er kvaliteten virkelig i top og der er mulighed for at få fornyet energi.

 

Fra lejligheden er der 2 minutters gang til Dronning Dorotheas Badstue. Her er mulighederne utrolig mange information wellness. På stedet finder I en række professionelle behandlere som udføre wellness i topklasse.

 

Af muligheder for wellness på dette wellness ophold kan nævnes:

  • Massage
  • Indian Head massage
  • Ansigtsbehandling
  • Zoneterapi, Thermospa
  • Hydrospaog meget megetmere wellness.

 

Priserne starter fra 950 kr pr. person men der er virkelig også tale om wellness her.

Med i prisen får du bl.a. andet

Wellness-behandling hos Dronning Dorotheas Badstue
Lækker brunch
Adgang til det 5-stjernede, subtropiske badeland

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Disse steder tilbyder det bedste wellness ophold.