Nyd et spa ophold  gode tilbud på spa ophold  Værelse på et spa ophold  spa ophold

 

Kategorier indenfor Spa ophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

 

 

 

 

 

 

Spa ophold - Forkæl dig selv med et Spa ophold.

 

Her får du mest spa ophold for pengene, dette er de bedste steder i Danmark at tage på Spa ophold, se de mange muligheder her.

 

 

Hvis du føler dig udkørt og stresset i din hverdag, er der ikke noget bedre end et lækkert spa ophold, hvor din velvære vil være i centrum. Her får du lov til at slappe helt af, for der er ikke noget, du skal nå, og der vil blive kælet om dig. Danmark byder på mange forskellige slags spa ophold, og hvis du tænker, at det lyder dyrt, så skal du ikke fortvivle; der findes nogle gode tilbud på spa ophold.

 

 

Fantastisk weekendophold på Ostseehotel Damp

Hvis du er en af de mange, som føler hverdagens stress og jag snige sig langsomt ind og som godt kunne ønske sig en kort pause fra pligter og forventninger, så er et weekendophold på Ostseehotel Damp den perfekte mulighed for dig. Oplev en fantastisk atmosfære med ultimativ hygge og afslapning sammen med den eneste ene eller blot en gruppe af gode venner eller familiemedlemmer.

 

Ostseehotel Damp ligger ved en af de flotteste kyster op til Østersøen i Slesvig-Holsten kun 75 km fra grænsen. Hotellet ligger lige ved en hyggelig lystbådshavn og er dermed kun et stenkast fra en smuk hvid sandstrand. Nede ved havet har hotellet desuden både sauna og et kreativt badelandskab i form af et indendørs panorama-havbad. Man svømmer således rundt indendørs, men de store vinduer med den utroligt idylliske udsigt skaber en hel anden slags oplevelse med fuld afslapning og ro.

 

Ostseehotel Damp tilbyder udover dette også, hvad der kaldes ’Det store saunalandskab’. Dette er et nøgenområde, hvor gæsterne på hotellet kan prøve sig med mange forskellige sauna-oplevelser lige fra det klassiske til de romerske varmluftsbade, dampbade, der skåner kroppen eller den specielle Solegrotte, der benytter havsalts-forstøvning.

 

Er du fristet og kunne du godt tænke dig at foretage en reservering, så tilbyder vi to forlængede weekendophold: vores Wellnessophold og Fire & Ice. Begge er med 2 overnatninger med fuld forplejning og afslapning til dig.

 

Se deres gode tilbud på spa ophold, klik her

 

 

 

Skodsborg Kurhotel og Spa

På dette lækre hotel har de specialiseret sig i wellness og spa nydelser, og du er derfor sikker på at få et succesfuldt spa ophold. Hotellet ligger lige ud til Øresund, og her er der mulighed for at gå ture eller bare sidde og kigge på det fredfyldte vand. Hotellet står for alt hvad der har med velvære at gøre, og de sørger også for at starte din dag af med en lækker morgenbuffet. Om sommeren vil du kunne nyde tilværelsen i en udendørs jacuzzi. Så tag en, du holder af, med på et skønt spa ophold i Nordsjælland.

 

Hotel Skansen - Spa ophold i topklasse

På Hotel Skansen i Båstad i Sverige er du garanteret et lækkert spa ophold. Her vil du kunne nyde deres mannge dampbade og saunaer og virkelig bare svede al hverdagens stress og spænding ud af kroppen. Med et spa ophold på Skansen vil du få ny energi, som du vil kunne leve højt på længe. Hvis du tager på dit spa ophold i en weekend, er der mulighed for at deltage i nogle af deres mange weekendaktiviteter, der bl.a. omfatter yoga. Du har også mulighed for at dyrke motion i deres fitnesscenter, motion er også med til at give dig helt fornyet energi. Hotellet ligger i rolige omgivelser, og et spa ophold her vil derfor lade dig stresse helt af. Dayz Rømø Golf og Wellness - Gode muligheder for spa ophold 

Rømø er bl.a. kendt for den længste strækning strand i Danmark med sine 3 km strand, men du har også mulighed for et lækkert spa ophold på den lille ø. På dit spa ophold her vil du få lækker morgenbuffet, og så får du morgenkåbe og slippers, så du rigtig kan slappe af. Hotellet er indrettet moderne og hyggeligt, og din afslapning er virkelig sat i højsædet. Du har mulighed for ansigtsbehandlinger, kurbade og fodmassage, samt en masse andre afslappende behandlinger. Der er også mulighed for at spille golf her. Dit spa ophold bliver helt sikkert en succes på Rømø!Gilleleje Badehotel

Dette skønne badehotel ligger lige på skrænten til Gilbjerghoved, og herfra er den mest fantastiske udsigt over Kullen. Et spaophold Danmark her er helt oplagt, da hotellet har en masse spamuligheder at tilbyde. Efter indtjekningen kan I se frem til en lækker behandling i den lækre badeafdeling. Efterfølgende kan I på egen hånd opleve den skønne natur helt tæt på, inden den 3-retters menu bliver serveret. Efter et uforglemmeligt spaophold Danmark kan I lige nå at slappe af i dampbadet eller saunaen, eller måske tage en forførende tur i jacuzzien.

Best Western Hotel Herman Bang

Hotelkæden Best Western har i Frederikshavn hotellet Herman Bang, som byder på forskellige pakker inden for spaophold Danmark. Her får hele din krop en tur, og der bliver også kælet om dine fødder med en skøn spa delight behandling specielt for dem. Under behandlingerne vil der være et lækkert sortiment af frugt, chokolade og brus. Der vil være en skøn morgenbuffet om morgenen, og hvis du vælger deres PLUS-pakke, får du også en gave fra Ole Henriksen. Med et spaophold Danmark her vil du bestemt ikke føle dig snydt, for her er alt: god mad, smuk natur og skønne behandlinger.

Quistgaarden

I den sydsjællandske by Næstved ligger Quisgaarden, der tilbyder et super spaophold Danmark. Når I ankommer kan I nyde en lækker aftenbuffet, for efterfølgende at slappe af og nyde livet i spabadet og i saunaen, eller måske i den udendørs wellnesskar, hvor I kan nyde et glas boblende champagne på kanten. Dagen efter kan I se frem til peeling, ansigtsbehandling og endnu mere afslapning i dampbadet. Efter et spaophold Danmark på Quistgaarden kan I returnere til jeres hverdag med ny energi.

Efter lang tid uden afslapning, har man bare brug for at komme væk og slappe af. Dette kan med fordel gøres med et spaophold. Vores eget land har nemlig rigtig meget at byde på, når det kommer til spa og wellness. Danskerne har virkelig taget spa-nydelsen til sig og dyrker i stor stil afslapning og fokus på deres velvære. Rid med på bølgen med et spaophold – din krop vil elske dig for det!

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Spa Ophold - Find det her - Det perfekte Spa ophold finder du her på siden