Kategorier indenfor Spa ophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa ophold
Spa ophold sjælland
Spa ophold jylland
Spa ophold i danmark
Spa ophold københavn
Spa og wellness ophold
Spa ophold tyskland
Billig spa ophold
Spa ophold fyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spa Ophold Sjælland

 

Her tilbyder de spa ophold på Sjælland. Disse steder tilbyder gode tilbud på spa ophold Sjælland. Det skal du se inden du bestiller.

 

 

Hvis du føler dig udkørt og tom for energi, er det nok fordi, du har brug for at blive forkælet lidt. Et spa ophold Sjælland kan hjælpe dig til at få energien tilbage, så du kan komme tilbage med fornyet mod på hverdagen. Der er mange forskellige tilbud til dig, der leder efter det perfekte spa ophold på Sjælland, og du vil helt sikkert ikke blive skuffet.

 

 

Spa ophold Sjælland

 

Comwell Borupgaard – På det anerkendte Comwell Hotel Borupgaard i Snekkersten er du garanteret et skønt spa ophold Sjælland. Hotellet tilbyder mange forskellige former for spa ophold, og de inderholder alle sammen en skøn 4-retters aftenmenu, samt en lækker morgenbuffet dagen efter. På Borupgaard har de din velvære i fokus, og de tilbyder alle former for massage, ansigts- og kropsbehandlinget og alternative behandlinger som for eksempen Ungarnsk lerindpakning. Hvis du leder efter et spa ophold Sjælland med gode priser, er det værd at besøge Borupgaard, for her har du fri adgang til deres aqua spa.

 

Gilleleje Badehotel – Udover at være et utroligt hyggeligt hotel ud til den smukke havn i Gilleleje, tilbyder hotellet også et skønt spa ophold Sjælland for dig, der ønsker at afstresse og har et lille hul i kalenderen. Her får du en times valgfri behandling, som du kan nyde med din kæreste, familie eller gode ven. Under behandlingen får I severet et glas boblende  Moscato d’Asti. Efter en skøn behandling kan I slappe af foran pejsen eller gå en tur langs vandet, inden den  3-retters menu bliver serveret i spisesalen. Med et spa ophold Sjælland på Gilleleje Badehotel er I sikret to uforglemmelige dage.

 

Holbæk Fjord Camping & Wellness – Lige meget om du er til ansigtbehandlinger, kropsindpakning eller bare afslapning generelt, går du ikke galt i byen ved at holde dit spa ophold Sjælland i Holbæk. Her har du mulighed for at kombinere campinglivet med spa og wellness. Hvis du ikke har en campingvogn, kan du overnatte i hytter på pladsen. Her er flere opvarmede spa pools, hvor du kan slappe af, men du har også mulighed for at få flere former for massage og behandlinger i pladsens eget wellness center. Kombiner også dit spa ophold Sjælland her med at spille lidt golf, som der er mulighed for lige ved pladsen.

 

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Spa Ophold Sjælland - Her er de bedste steder