Kategorier indenfor Spa ophold Jylland:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa ophold
Spa ophold sjælland
Spa ophold jylland
Spa ophold i danmark
Spa ophold københavn
Spa og wellness ophold
Spa ophold tyskland
Billig spa ophold
Spa ophold fyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spa ophold Jylland

 

Spa ophold Jylland i verdensklasse finder du her på siden. Her får du spa, wellness, forkælelse og meget mere når du tager på spa ophold i Jylland.

 

 

I det jyske er der mange muligheder for at komme på et lækkert spa ophold Jylland, for dig der trænger til at slappe af og har brug for et lille pusterum i hverdagen. Det eneste, det kræver, er, at du river nogle dage ud af kalenderen til fuldstændig selvforkælelse og afslapning på et skønt spa ophold i Jylland.

 

 

Spa ophold Jylland

 

Comwell Kellers Park – Dette 5-stjernede hotel ved Vejle Fjord er det ideelle sted at afholde dit spa ophold Jylland. Her er der fokus på ultimativ afslapning, og du får uden tvivl et uforglemmeligt ophold her. Her tilbydes et hav af forskellige behandlinger lige fra kropsindpakning til fodmassage. Du har også mulighed for at kombinere dit spa ophold Jylland på Kellers Park med golf, således du både får slappet helt af, men også kan svinge golfkøllen på de flotte baner og få rørt dig lidt. Med et spa ophold på Comwell Kellers Park er du sikret nogle dage med ultimativ wellness.

 

Romulus, Skallerup Klit – I Skallerup Klit kan du nyde et lækkert ophold, hvor du bor i en af deres feriehuse. På pladsen er der en masse tilbud til, hvad du kan lave, og et af de bedste tilbud er de romerske bade under navnet Romulus. Brug dit spa ophold Jylland på at besøge dette skønne sted. Når du bor på pladsen, får du et godt tilbud for en dagsbillet til Romulus, og så kan du frit bruge alle deres lækre wellness aktiviteter hele dagen. Romulus er inspireret af Termerne, som var det sted, romerne i sin sted tog bade. Du finder her bade med henholdsvis 28, 34, 36 og 38 grader varmt vand. Idéen er, at du starter med 34 grader og langsomt bevæger dig op til 38 grader, for endelig at køle af i det 28 grader varme vand. Dit spa ophold Jylland bliver perfekt med et besøg på det anderledes Romulus.

 

Best Western Palads hotel Viborg – Lige midt i Jylland i Viborg ligger dette skønne hotel. Her er der mulighed for at leje VIP-værelser, som indeholder sauna, spa og tekøkken. Et spa ophold Jylland i Viborg udgør det perfekte udgangspunkt for at se attraktioner i hele Jylland, da det netop lige midt i. Hotellet ligger lige ved Viborg centrum, og her har du mulighed for at få shoppet en masse og set på museer. Én ting er sikkert: dette er det perfekte sted for et dejligt spa ophold Jylland.

 

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Spa ophold Jylland - Tilbud, ideer og mere her