Et dejligt Romantisk weekendophold  Nyd et romantisk weekendophold  Værelset skal være perfekt på et romantisk weekendophold  Romantisk weekendophold

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Romantisk Weekendophold - I absolut verdensklasse

 

Vil I på et romantisk weekendophold, men ved ikke hvor I skal tage hen for at romantikken kommer helt i top. Hvis du vil overraske kæresten med et romantisk weekendophold er det vigtig at stedet lever op til forventningerne. Derfor vil vi her give inspiration og ideer til nogle rigtig gode steder hvor grundlaget for en romantisk weekend er helt i top.

 

 

Der er flere ting der skal være opfyldt for at et sted kan levere en romantisk weekend. Disse steder vi vælger her har efter vores mening det der skal til for at få en romantisk weekend.

 

Romantisk weekendophold på Sjælland

Er man på udkig efter et romantisk weekendophold på Sjælland så er Skjoldenæsholm en oplagt mulighed. Denne smukke herregård giver de perfekte rammer omkring en romantisk weekend. Roen og de smukke omgivelser med mulighed for gåtur i parken eller skoven gør at I kan nyde hinanden og genfinde romantikken. Prisen foret romantisk weekendophold her starter fra. 1.425 kr. pr. person.
Benniksgaard - Romantik i Sønderjylland

Benniksgaard er et hotel, der har hjemme i Sønderjylland og beliggende kun 5 kilometer fra Gråsten. Benniksgaard er opført på en gammel gård og har 41 værelser i gårdens staldbygninger. I Benniksgaards stuehus er der så yderligere 10 suiter. Sidst, men ikke mindst har hotellet også 10 moderne sideliggende lejligheder.

Udsigten fra mange af værelserne er ud over fjorden, samt Benniksgaards golf bane. Benniksgaards værelser er navngivet efter konger, dronninger og royale personer, hvilket opretholder den traditionelle og romantiske stemning, som denne smukke gård så sandelig har.


Hotellet tilbyder et romantisk weekendophold, forlænget weekendophold, luksus weekendophold, hverdagsophold med en eller to overnatninger. Derudover har Benniksgaard et konferencecenter, hvor man kan holde alt lige fra store konferencer til små møder. Ekstraordinært tilbyder Benniksgaard også golfophold og wellness ophold. Personalet gør deres allerbedste for at give hotellets gæster en unik oplevelse.


Romantisk atmosfære

Benniksgaard er hjemsted for en behagelig stemning og en rolig ånd. Hotellet er omgivet af landlig idyl, som mønstrer en harmonisk sindstilstand. Atmosfæren på Benniksgaard hotel og det omkringliggende område er derfor afslappet og afbalanceret. Alt dette skaber en romantisk og nærmest helt utopisk opfattelse af livet i de dage, man er på Benniksgaard, netop fordi det hele er så smukt, idyllisk og ikke mindst dybt harmonisk.


Se deres gode tilbud og bestil her

Benniksgaard et romantisk weekendophold

 

 

Hotel Amerika

Overvejer du at tage på miniferie i Danmark, men ved du ikke helt, hvor du skal tage hen? Eller ønsker du at tage på en romantisk weekend, så skulle du tage og kigge på Hotel Amerika.

Hotel Amerika er et 4-sternet hotel, som ligger i Hobro (mellem Aarhus og Aalborg), i et roligt og romantisk skovområde tæt ved Mariager Fjord. Hotellet er omgivet af dejlig natur, så der vil være rig mulighed for at få nogle fantastiske naturoplevelser her. Kvaliteten på både faciliteterne og maden er helt i top.

 

Hotel Amerika er indrettet med 60 hyggelige og komfortable værelser, og i blandt disse finder du såvel almindelige værelser som suiter. Der hører eget bad og toilet til alle værelserne, og derudover finder du også køleskab med minibar, føntørre, tv og fri adgang til internettet på alle værelser.

8 slags ophold på Hotel Amerika

På Hotel Amerika finder du 8 forskellige slags ophold, det betyder, at du kan finde noget, som passer til dig, lige meget om du ønsker en enkelt overnatning, for at komme lidt væk fra det hele, eller en miniferie på op til 5 dage.

 

Hotel Amerika tilbyder følgende ophold: 2-dags hverdagsophold, 1-dags gourmetophold, 2 forskellige slags 2-dags gourmetophold, 3-5-dags hverdagsophold og 3 forskellige slags romantisk weekendopholdophold.

 

Under disse ophold vil du have mulighed for at nyde den fantastiske natur både udenfor, men også fra værelserne og hotellets stilfulde á la carte restaurant, hvor kokken serverer formidable retter, som er tilberedt af årstidens bedste råvarer.

 

Hotel Amerika er virkelig et besøg værd, hvis du har brug for at komme lidt væk fra hverdagens stressende liv og nyde en dejlig og afslappende ferie i ro og mag.

Se deres gode tilbud og bestil her


Hotel Amerika et romantisk weekendophold i topklasse

 


 

Romantisk weekendophold i Tyskland

Alter Meierhof er et 5 stjernede hotel som er beliggende direkte ud til Flensborg Fjord. Bedre sted at tage på romantisk weekendophold i Tyskland findes næsten ikke. Her er wellness i verdensklasse og alle detaljerne er i top. Det er et utrolig romantisk sted at tilbringe en weekend, så det vil vi helt klart anbefale.

 

Romantisk weekendophold på Fyn

Vil man på et romantisk weekendophold på Fyn så findes der 4 slotte og herregårde på Fyn som tilbyder en romantisk weekend udover det sædvanlige. De er alle kendt for kvalitet og evnen til at skabe rammerne om en romantisk weekend. Jeres romantiske weekend starter her, så besøg de 4 steder via linket herunder og finde det romantisk weekendophold som passer jer.

 

Sauntehus Slotshotel

Enhver pige har som barn drømt om at være prinsesse, og derfor betyder et slotsophold noget helt specielt for de fleste kvinder. På Sauntehus Slotshotel ved Hornbæk går pigedrømmen i opfyldelse med et billigt romantisk weekendophold på dette smukke slot. Opholdet byder bl.a. på en lækker 3-retters aftenmenu, hors d’oeuvre og overnatning i himmelseng. Slottet ligger i et naturskønt område, hvor man kan gå nogle lange ture sammen og nyde hinanden. I spisesalen er der højt til det stukbeklædte loft med den store lysekrone, og her kan I nyde den gode mad og hinanden. Sauntehus har gode priser, og det er det perfekte sted til en skønt romantisk weekendophold.

 

Hvedholm Slot

På Hvedholm Slot på Sydvestfyn nær Faaborg er I garanteret et uforglemmeligt romantisk weekendophold. Hvedholm Slot har en utroligt smuk hovedbygning, og I vil blive betagede af den smukke udsigt ud over det fynske øhav. Mens I nyder udsigten, vil der blive serveret kaffe og kage for jer. Om aftenen kan I se frem til en lækker 3-retters aftenmenu, og slutte en god, romantisk dag af på jeres pompøse værelse med en stor himmelseng. Der er mange gode tilbud at hente på et romantisk weekendophold på Hvedholm Slot, og der er ingen tvivl om, at det vil blive et ophold, I sent vil glemme. Der er kælet om de gamle detaljer på slottet, og det er som at træde ind i en ældre, romantisk tid, hvor lysekroner, gamle malerier og levende lys vil danne rammerne om et romantisk weekendophold for to.

 

Hotel Historischer Krug

På dette dejlige hotel syd for Flensborg er I garanteret et romantisk weekendophold, hvor der også er rig mulighed for at benytte deres wellness- og spa faciliteter samt at nyde en lækker gourmet middag i hotellets flotte restaurant. Hotellet tilbyder særlige romantikværelser til jer, der er på et romantisk weekendophold, og her er der badekar på værelset. Der er også rig mulighed for at gå hyggelige ture i den tre hektar store park, der er tilknyttet hotellet.

Ovenstående steder er nogle, efter vores mening, de helt rigtige steder at tage på et romantisk weekendophold. De har de romantiske omgivelser og middagen som sætter prikken over i’et. Men et romantisk weekendophold en gang om året er helt sikker en god ide for at holde romantikken i live.Andre gode bud på et Romantisk weekendopholdHvis det er lang tid siden, at du har hygget med kæresten, eller hvis du skal købe en gave, som din kæreste bliver glad for, er et romantisk weekendophold i Danmark lige sagen. Her kan du se en liste over nogen af de mange hyggelige romantiske weekendophold, som du har mulighed for at vælge, hvis du vil invitere din kæreste på et luksus weekendophold.

Romantisk weekendophold KøbenhavnPå Hotel Phoenix Copenhagen i midt København får I et romantisk weekendophold. Udover det hyggelige i at få lov til at overnatte på et flot hotel, får I chokoladedyppede jordbær og champagne, når I ankommer til jeres romantiske weekendophold. Når I står op, er der morgenbuffet i restaurant Von Plessen. Restauranten er kendt for sin gastronomisk køkkenkunst, og det er helt klart en oplevelse at vågne op til sådan en morgenmad. Det er et romantisk weekendophold over hele fronten.

http://www.weekendophold-i-danmark.dk/admiral-hotel-kobenhavn.html

Romantisk weekendophold Tyskland

På hotellet Historischer Krug i Flensburg får du et luksus weekendophold, som du ikke glemmer foreløbig. Flensburg er en by, der i sig selv har en romantisk atmosfære med sine mange gamle stræder. Der er mulighed for at få morgenbuffet i deres romantiske kaminværelse.

På Recharge-ferie.dk finder du en længere guide til tyske hoteller, hvis du gerne vil på et romantisk weekendophold i Tyskland. Her har de samlet en række tyske hoteller, hvor romantikken er i højsædet.

Det er en god idé, hvis du holder øje med hotellernes hjemmeside, da du tit kan få romantisk weekendophold tilbud, og så kan der både blive råd til en gave og et luksus weekendophold. Ellers kan du også altid holde øje med Hotels.com, hvor der også tit er romantisk weekendophold tilbud.

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Romantisk Weekendophold - Find et romantisk ophold i verdensklasse