Kategorier indenfor Spa ophold:

 

 

 

SE HER - Få 3 gode tilbud på et weekendophold

 

Spa ophold
Spa ophold sjælland
Spa ophold jylland
Spa ophold i danmark
Spa ophold københavn
Spa og wellness ophold
Spa ophold tyskland
Billig spa ophold
Spa ophold fyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Billig spa ophold

 

Et spa ophold er noget, vi alle sammen går og drømmer om, men somme tider rækker økonomien bare ikke til den ultimative luksus. Heldigvis findes der en masse steder, hvor du kan komme på et billig spa ophold i Danmark, hvor du også får super god kvalitet. Herunder vil du finde nogle gode idéer og tips til, hvordan du findet et billig spa ophold.

 

 

Kommandørgården – Dette fantastiske feriested ligger på den hyggelige vadehavsø, Rømø. Foruden at ligge i skøn natur, tilbyder Kommandørgåden også billig spa ophold. Hotellet tilbyder bl.a. udendørs og indendørst swimmingpools, dampbad, sauna og spa. På dette hotel kan du få to overnatninger, hvor du får morgenbuffet hver morgen og en 2-retters menu hver aften. Når maden er medregnet i prisen, er det med til at gøre det til et billig spa ophold. Dette sted er også perfekt, hvis I har børnene med, for I får også adgang til Rømø Lege- og Hesteland, hvor børnene kan lege og ride på heste. Dette billig spa ophold er perfekt for hele familien.

 

 

Her skal du tage hen på et billig spa ophold

 

Tambohus Kro – På Tambohus Kro lige ved den smukke Limfjord, kan du nyde et par dage i forkælelsens tegn med en du holder af. Priserne her er helt i bund, så det er det perfekte sted for et billig spa ophold. De har en aftale med Sydthy Kurbad, og på deres 700 kvadratmeter finder du den ultimative velvære. Her finder du bl.a. saunaer, dampbade og et massagebassin med 36 grader varmt vand og stjernehimmel. Under dette billig spa ophold vil I få serveret gratis frugft, morgenbuffet og 2-retters aftenmenu.


Copenhagen Admiral Hotel – lige midt i hjertet af hovedstanden ligger det skønne Admiral Hotel, hvor du har mulighed for at komme på et billig spa ophold. På jeres ophold her har I også mulighed for at opleve fantastiske København, der har rigtig meget at byde på. Efter en hyggelig dag i København kan I se frem til 2-retters menu samt cocktails i SALT restaurant og bar. På dette billig spa ophold er der også en stor morgenbuffet, efterfulgt af ren forkælelse og velvære i Admiral Hotels private sauna og dambad. Her går du ikke galt i byen!

 

 

 

 

Romantisk weekendophold - Weekendophold tilbud - Wellness weekend - Wellness ophold - Spa ophold

 

 

Billig weekendophold • Personlige oplysninger • kontakt: kontakt@billigweekendophold.dk • Om os • Samarbejde

Hvor finder man et Billig spa ophold